Solkompaniet
Installationer
Konsulttjänster
Om företaget
Vårt nyhetsbrev
Kontakt
       
       
 

Vi installerar solceller i hela Sverige

Vem är du?

Sidan är nu anpassad för:

Villaägare

Fastighetsägare

Med inriktning:

Kommersiell

Offentlig
Bostadsrättsförening
Lantbrukare

Solkompaniet
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

08-400 267 50
info@solkompaniet.se

Våra solcellsanläggningar finns från Malmö i söder till Karesuando i norr, hos kommuner, bostadsbolag, lantbrukare, bostadsrättsföreningar och församlingar. Bland många andra.

Kommersiella fastigheter

Att installera solceller är numera en bra affär! Återbetalningstiden brukar vara 10-20 år medan den förväntade livslängden är 30-50 år.

Dessutom finns det möjlighet att söka 35% bidrag från länsstyrelsen, men det är lång kö till de pengarna. Vår rekommendation är att ni gör en kalkyl utan bidrag och istället ser bidraget som en bonus.

Vi hjälper gärna till i hela kedjan, från strategi och beslutsunderlag till nyckelfärdig anläggning. Som kommersiell fastighetsägare har du full frihet att välja den samarbetspartner du får förtroende för.

Verksamhetslokaler med kontor eller industri är ofta de allra mest lönsamma. Där kan vi installera billigt och all el kan användas internt.

På flerbostadshus kan solceller komplettera och lyfta fram andra energiåtgärder. Jämfört med mycket annat är det en åtgärd som är enklare att visa upp och kommunicera.


Kontakta oss idag »