Nyheter & debattinlägg

Nu drar vi igång satsningen på Elbilslandet Gotland 2016

Elbilslandet2

I år kommer vi främst att prioritera byggande av laddstationer på utflyktsmål med övernattningsmöjlighet, så att även de som kommer till ön med egen elbil ska kunna semestra bekvämt. Antalet laddbara bilar har fördubblats sedan förra året och allt fler väljer att ta med elbilen på semester, vilket ökar kraven på tillgång till laddning.

Utifrån våra erfarenheter från Gotland har vi god kunskap om vilka laddlösningar som efterfrågas i olika situationer, och till säsongen kommer vi att ta fram en ny produkt. Har ni frågor eller funderingar kring vilka behov er organisation har av laddinfrastruktur, bistår vi gärna med rådgivning. Vill ni läsa mer om vår satsning på Gotland finns nedan en rapport som sammanställer uppnådda delmål och resultat från sommaren 2015.
Läs mer på Elbilslandets hemsida och i rapporten om Elbilslandet Gotland 2015.