Nyheter & debattinlägg

Hembesök hos villaägare i Älta, Stockholm

Villa

Många villaägare funderar över solceller nu när vårsolen är tillbaka. Vi på Solkompaniet vill göra det enkelt för dig som är villaägare att bygga en nyckelfärdig solelanläggning på ditt tak. En anläggning av hög kvalité som ger dig el i minst 30 år. En normalstor anläggning ger 5 000 kWh/år. Solkompaniet är under vecka 17 och 18 på plats i Älta, Nacka kommun, och gör hembesök hos villaägare som vill ha solceller på sina tak. Vi tittar på ditt tak tillsammans och går igenom hur solceller fungerar för villaägare och hur ekonomin ser ut. Vi tar sedan fram ett förslag till solelanläggning och offert till dig.

Boka hembesök
Maila till oss på info@solkompaniet.se och boka tid. Hembesöket tar ca 45 min och du kan boka vecka 17 och 18; måndag till torsdag kl 15, 16, 17, 18 eller 19. Du kan också ringa på 08 – 400 267 50 under kontorstid.

Erbjudandet gäller till och med den 24 april 2017 och till boende med postnummer 138 20 och 138 40. Bor du någon annanstans? Maila gärna oss så tar vi kontakt med dig när vi kommer till ditt område!