Nyheter & debattinlägg

Initiativtagare till Green Building Council tar plats i Solkompaniets styrelse

Anna Denell

Anna Denell är hållbarhetschef på Vasakronan. Hon har en bakgrund som civilingenjör från KTH och har arbetat i fastighetsbranschen sedan mitten av 1990-talet. Under sina år som miljö- och hållbarhetschef på Vasakronan har Anna bland annat arbetat fram Sveriges första gröna hyresavtal och världens första gröna företagsobligation. Hon var även en av initiativtagarna till att Sweden Green Building Council bildades 2009. Vi är väldigt glada för att få med Anna i vår styrelse.

– Hennes erfarenhet av affärsutveckling inom hållbarhetsområdet kommer vara fantastiskt bra i vårt arbete med att utveckla Solkompaniet, säger Johan Öhnell, styrelseordförande i Solkompaniet.

Läs mer om vilka som sitter i vår styrelse