Nyheter & debattinlägg

Trygga solcellsanläggningar

Montör installerar solcellsmodul

Marknaden för solceller växer kraftigt i Sverige. Med den även antalet installatörer. Nya företag startas och det kan bli fel i början. Solkompaniet har lång erfarenhet av att bygga solelanläggningar och med oss kan du alltid känna dig trygg.

Lokalmedia har lyft fram att försäkringsbolag sett många brister och direkt felaktiga solcellsinstallationer.

Solkompaniet tar ansvar för dig som kund hela vägen och vi sköter till exempel all dokumentation och följer alltid gällande arbetsmiljöregler. Som första svenska bolag i branschen har vi också startat en separat serviceavdelning för att kunna hantera alla typer av ärenden, även för solcellsanläggningar som vi själva inte byggt.

Vill du veta mer? Eller har du en solcellsanläggning som skulle behöva ses över? Ta kontakt med Linda Hellberg, vår servicechef, 0722 – 05 49 20, eller linda.hellberg@solkompaniet.se

Läs mer om vilka typer av solcellsanläggningar som vi bygger