Nyheter & debattinlägg

Kurs: Så blir solceller på era fastigheter en lysande affär

Solceller, solelmoduler

Läs mer om våra föreläsningar och kurser här!

På vår Facebook-sida har vi även samlat alla aktuella evenemang. 

Nyfiken på solel? Förutsättningarna för att producera egen solel är bättre än någonsin och kostnaderna går stadigt ner. Är 2018 året då ditt företag vill satsa på egenproducerad el? Kom till vår kurs där vi går igenom grunderna.

Solenergi – så blir solpaneler på era fastigheter en lysande affär

För tredje gången arrangerar vi den uppskattade kursen tillsammans med Aktuell Hållbarhet.

Under en heldag lär vi dig att hitta byggnaderna som har bäst möjligheter för solelproduktion. Tillsammans går vi också igenom hur du skapar ett business case för solel genom att räkna på vad investeringen kostar samt vilken avkastning som kan förväntas. Eller som en deltagare på kursen i september uttryckte det:  “Gav mig en bra start för att ta detta vidare i våra byggtankar. Lagom stor grupp -> bra diskussioner.”

Datum: 1 februari 2018
Ort: Stockholm

Se hela programmet och anmäl dig idag

Sprid gärna information om kursen via facebook

Välkommen!