Nyheter & debattinlägg

Poddtips: solel, regelverk och framtidsspaningar

Lyssna på samtal om solel

I podden Beyond one degree pratar meteorologen Martin Hedberg med entreprenörer och näringsliv som ser möjligheter snarare än begränsningar. Nu har han pratat med Johan Öhnell, vd på Solkompaniet och initiativtagare till Solelkommissionen och Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan. Ett avslappnat samtal som kretsar kring solenergi, hur det påverkar och påverkas av fastigheter, investeringsstöd och politik.

Lyssna på Beyond one degree

Visste du att Marcus Eriksson, konsult  hos oss på Solkompaniet, också har en podd? I Solcellspodden har det pratas om energi, miljö och framförallt solceller sedan 2014. Senaste avsnittet är ett samtal med Sam Manaberi. Han är en av grundarna till finansieringsplattformen Trine som gör det möjligt att för privatpersoner att investera i solenergi på tillväxtmarknader.

Lyssna på Solcellspodden

Vill du komma i kontakt med Johan, Marcus eller någon annan på Solkompaniet? Här hittar du kontaktuppgifter