Nyheter & debattinlägg

NYTT JOBB: Flera lediga tjänster!

Jobba med solceller!

HR – Key Account Manager – Kundrådgivare – Projektledare – Montör

Solelbranschen blomstrar. Branschen växer med 50 procent varje år och vi med den. Just nu har vi flera lediga tjänster. På vilket sätt vill du vara med och bygga det hållbara samhället? Är du vår nya stjärnsäljare som tar hand om både nya och befintliga kunder? I vårt nystartade bolag finns det stora möjligheter till att påverka genom den nya tjänsten som kundrådgivare. Eller vill du vara spindeln i nätet som projektleder solcellsinstallationerna och håller kontakten med kunden? Vi har egen personal som installerar och behöver därför också stärka upp organisationen med erfarna montörer som kan utgå antingen från Stockholm eller Göteborg. Är det du?

Ledande inom solel sedan starten

Solkompaniet är ledande inom solel till företag. Sedan 2010 har vi varit experter på solel. Med utgångspunkt från Stockholm och Göteborg har vi kunder över hela landet. Vi bedriver också ett aktivt påverkansarbete via det egna nätverket Solelkommissionen och branschorganisationen Svensk Solenergi.

Var med på vår fortsatta tillväxtresa. Bli vår nya kollega!

Läs mer om våra lediga tjänster

Läs mer om Solelkommissionen

Vill du dela detta inlägg?Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin