Nyheter & debattinlägg

Jobba hos oss – flera lediga tjänster!

Solkompaniet söker fler solstrålar

Är du vår nya solstråle? Just nu har vi flera lediga tjänster. Till vårt huvudkontor i Stockholm behöver vi en kontorsassistent och en junior tekniksupport. Vi letar också efter fler elektriker och montörer till både Stockholm, Göteborg och hela Sverige.

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag som bygger det hållbara samhället – på riktigt! Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket expansiv bransch som har framtiden för sig. Branschen och vi växer med över 50 procent varje år. Idag är vi över 70 personer inom koncernen. Och vi är stolta över att vara branschledande. Välkommen med på vår resa!

Läs mer om våra lediga jobb

Vill du dela detta inlägg?Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin