Nyheter & debattinlägg

Martin & Servera satsar på solenergi

Invigning av solcellsanläggning på Martin & Servera, Enköping

I början på april invigdes en solcellsanläggning i Enköping. Det är Martin & Servera Logistik som valt att investera i solceller till sin lagerfastighet. Anläggningen är på 254 kilowatt. Med de närmare 900 solcellspanelerna vill företaget också inspirera andra att använda mer förnybar energi.

Som stor aktör i vår bransch är det viktigt att vi tar ansvar för hållbar utveckling. Vi väger in både ekonomi och hållbarhet när vi tar verksamhetsbeslut. Därför satsar vi på solenergi, säger Stefan Bergström Hedmark, vd Martin & Servera Logistik ståendes längst till höger i bild.

Läs artikel i Energinyheter: Täcker lagerfastighet med 892 solcellspaneler

Vill du också installera solel på din byggnad? Ta kontakt med våra projektutvecklare

Läs om andra projekt som Solkompaniet nyligen genomfört för olika kunder:

Nyfiken på vår historia? Solkompaniet startade 2010. Vi har ett projektbolag som installerar solelanläggningar, ett konsultbolag som hjälper dig med förstudier, kartläggningar och affärsmodeller, en separat serviceavdelning som tar hand om både våra egna och andras serviceärenden. Sedan 2018 har vi också ett grossistbolag. Läs mer om oss