Nyheter & debattinlägg

Stora Soleldagen

Sky Meetings, Linköping - Stora Soleldagen 2020

Måndag 23 mars, Sky Meetings Linköping

En heldag fylld av inspiration, nyheter och möjlighet att utbyta erfarenheter.

Välkommen att ta del av allt som händer på den svenska solelmarknaden som påverkar dig och dina kunder. På scen står bland annat experter från Tyskland och Italien. Vad kan vi förvänta oss av regelverken framöver? Solelkommissionen är på plats och ger dig vägledning. Hur kommer Svensk Solenergi att arbeta framöver? Nya vdn Anna Werner berättar. Vilka erfarenheter kan vi lära oss från andra länder där solel vuxit snabbt? I Linköpings högsta byggnad får du svaren och här finns det tid för dina frågor.

Vårt dotterbolag IBC SOLAR arrangerar Stora Soleldagen. Arbetar du med att installera solel, batterier och laddstolpar? Välkommen, det är kostnadsfritt.

Läs mer och anmäl dig redan idag!