Nyheter & debattinlägg

Enklare med solceller för kommuner och landsting

Solkompaniet ger rådgivning om solceller

Under det senaste året har de tre inköpsorganisationer som tecknar ramavtal gjort upphandlingar. Syftet är att underlätta LOU för alla offentliga beställare och samtidigt öka kraven på solelföretagen. Det skapar förutsättningar för en ännu snabbare utbyggnad av solceller på till exempel skolor, sjukhus och flerbostadshus. Solkompaniet har granskats och kvalificerat sig som leverantör i alla tre upphandlingarna. Och vi har projektutvecklare som enbart arbetar med dessa kunder.

Inköpsfunktionerna som genomfört upphandling kring solel:

Läs om hur Lokalförvaltningen Göteborgs Stad har upphandlar solel.

Hör av dig till våra projektutvecklare om du har en yta som du vill sätta solceller på!