Nyheter & debattinlägg

Solelskolan utbildar för en ljus framtid

Utbildning behövs för storskalig utbyggnad

Just nu pågår Solelskolans tvååriga yrkeshögskoleutbildning som samarrangeras med KYH där vi utbildar 27 personer i Malmö, Katrineholm, Norrtälje och Östersund till att bli projektledare och projektörer inom solel.

Denna interaktiva utbildning innebär fördjupning i bland annat kalkylering, dimensionering och omvärldsanalys för att ge vår sektor och bransch den kompetens och engagemang som vi behöver för att bygga det hållbara samhället på riktigt.

Solelskolan är Solkompaniets utbildningsplattform. Vi ordnar även skräddarsydda utbildningar, både kortare och längre varianter.

Vill du ha mer information om skräddarsydda solcellsutbildningar för din organisation?

Solelskolan erbjuder föreläsningar samt halvdags-, heldags- och veckokurser i allmän solelkunskap samt i mer specifika ämnen som drift och service. I våra utbildningar strävar vi efter att alltid varva teori med praktik.

Hör av dig till oss om ditt behov!

Mejla oss på: solelskolan@solkompaniet.se

Läs mer om Solelskolan

Läs tidigare inlägg om Solelskolans samarbete med Arbetsförmedlingen

27 aug 2019: Solelskolan utbildar för framtiden