Nyheter & debattinlägg

Sveriges första certifierade solelinstallatörer

Bild med logo: Svensk Solenergi - certifierad solcellsinstallatör

För oss på Solkompaniet har kvalitet alltid varit högt prioriterat. Med god kvalitet får vi verklig hållbarhet. Och det gäller både produkter och själva utförandet. För produkter finns det standarder att följa. Vi tror på att likrikta även arbetssätten så att installationerna når en jämn kvalitetsnivå. Ett led i detta är att säkerställa att de personer som arbetar inom vår bransch har samma och rätt kunskap.

Vi är därför riktigt stolta över att ha Sveriges första certifierade solcellsmontörer hos oss! Under sommaren har Svensk Solenergi lanserat den nya certifieringen som vänder sig till dig som montör på både större och mindre solelanläggningar.

Läs mer om certifieringen på Svensk Solenergi