Nyheter & debattinlägg

IBC SOLAR AG fyller 40 år – ny slogan och nytt utseende

Intersolar-IBC-SOLAR

IBC SOLAR AG grundades 1982 av Udo Möhrstedt i Bad Staffelstein, Tyskland. Han hade en idé om att använda solenergi för att generera el och lagra den. Svenska IBC SOLAR AB startades 2018 och är en komplett solelgrossist som levererar kvalitetssäkrade system till installatörer i Sverige, och är dotterbolag till Solkompaniet.

I år fyller tyska IBC SOLAR 40 år och det firar de med ett nytt utseende och ny slogan.

“Have sun!”

Med ett nytt utseende och en ny slogan – Have sun! – visar IBC SOLAR att de är en pålitlig partner för bekymmersfri användning av solenergi. Den nya företagsdesignen är tydlig och fokuserad och följer principen “less is more”. Det visar på självförtroende, modernitet och är framåtblickande. Under Intersolar 2022 i München presenterade IBC SOLAR AG sin nya slogan och utseende.

Grattis till den pigga 40-åringen som ständigt ligger i framkant och driver solelbranschen framåt!

Läs mer om det nya utseendet här.

Läs mer om IBC SOLAR här.