SolkompanietKunskapsbankOm att jobba som projektledare – storskalig solel på tak
IMG_4515

Projektledare på Solkompaniet - storskalig solel på tak

Karin Ekh är projektledare på Solkompaniet och driver bland annat projektet i Bålsta, som är Sveriges största solelanläggning på tak. Ett samarbete med fastighetsägaren NREP, Logicenters och hyresgästen Dagab. I den här videon berättar hon om hur det är att vara projektledare på Solkompaniet.

”Ett tips om man vill bli projektledare och jobba med solcellsanläggningar är just det här att man har nära sammansvetsning med installationen på tak, och driva projektet framåt och lösa de frågeställningar som kommer upp tillsammans med kund och installation. Man behöver få ihop den där mixen på ett bra sätt."

Läs om projektet i Bålsta här: https://solkompaniet.se/referenser/nordens-storsta-soltak-i-balsta-89-mw/

Läs om hur det är att vara projektledare i affärsområdet för markutveckling här: https://solkompaniet.se/kunskapsbank/sa-jobbar-en-projektledare-i-markutvecklingsteamet/

Vill du vara med och driva solelens utveckling i Sverige?

Vi på Solkompaniet har alltid gått i täten och brutit ny mark för branschen. Nu vill vi få storskalig solel att hända på riktigt och vi söker dig som vill vara med på resan. Tillsammans kommer vi jobba med landets mest spännande projekt och kunder. Bland dina kollegor finns branschens främsta experter och vår vardag präglas av prestigelöst samarbete och höga ambitioner.

Under ”lediga jobb” på vår karriärsida jobb.solkompaniet.se kan du se en del av de roller vi söker just nu. Vi tillsätter ofta tjänster utan annonsering så använd funktionen "Connect" för att skicka en öppen ansökan. Om du har ett färdigt CV tar vi gärna emot det, men det går också bra att länka till din LinkedIn-profil eller bara skriva ett par rader om vem du är. På så sätt kan vi lätt hitta dig när vi söker någon med din profil.

Se lediga tjänster

Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar om solceller på mark och tak, nya projekt och nyheter inom solelmarknaden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterade kunskapsposter

Karin Ekh, projektledare på Solkompaniet
Sv
Solceller på tak
Trender & statistik
Fastighet

Om trender i solelbranschen

I den här videon berättar Karin Ekh, projektledare på Solkompaniet, om trender i solelbranschen. Hon ser...
Omslagsbild webbinarium
Sv
Solceller på tak
Fastighet

Inspelning webbinarium: Solel på stora tak – outnyttjad möjlighet i Sverige

Fastighetsjätten NREP, Logicenters talar om sina storskaliga projekt, värdet med att bygga större än 500...
Borås-Solskenet
Sv
Solceller på tak
Utbildning
Fastighet
Utbildning

Solceller på papptak

Solceller är en lönsam investering på många sorters tak, inte minst på papptak. Låglutande och platta pa...