Lediga jobb

Vill du jobba hos oss?

Vi är på en tillväxtresa och letar kontinuerligt efter duktiga och trevliga kollegor, både till projekt-, konsult- och grossistverksamheten.

Har du erfarenhet av solcellsbranschen sedan tidigare så är det förstås meriterande, men inget krav. Vi är ett härligt gäng som gärna lär dig. Ett av våra värdeord är just ”Tillsammans”. Våra andra värdeord som vi lever efter är “Drivande” och “Öppna”.

Just nu söker vi en HR-praktikant och en kommunikationspraktikant. Skulle du snarare passa in på en annan tjänst? Kika in igen efter sommaren eller skicka redan nu en spontan intresseansökan via mejl.

Här på Solkompaniet har jag fått chansen att växa i min yrkesroll i takt med att vi har vuxit som företag. Under hela min karriär har jag velat jobba med att lösa klimatproblemen. Nu är jag i en bransch som växer snabbt och det är fantastiskt spännande att försöka utveckla lösningar som gör att solceller blir en allt naturligare del både i byggnaden och i energisystemet.
David Larsson, Forskningsledare och seniorkonsult, på Solkompaniet sedan 2010.

Som projektledare på Solkompaniet får jag följa alla delar i processen från ett anbud till en klar anläggning. Det är väldigt stimulerande att få försöka lösa de frågor som uppkommer för att få till just den där solcellsanläggningen som kunden visualiserat och önskat. Jag är stolt över att få jobba i ett företag som brinner för att utveckla solcellsbranschen och över att vi har så mycket kunskap samlat under ett och samma tak!
Karin D. Ekh, Projektledare på Solkompaniet sedan 2018.

Skicka in din ansökan

Nyfiken på att se vilken utsikt vi har om dagarna? Följ @lysande_utsikter på instagram!