– Montör GBG

Montör med otrolig utsikt på arbetet

Trivs du att jobba utomhus och vill njuta av fina utsikter när du jobbar? Har du tidigare jobbat med montage eller hantverk? Då kan jobbet som solcellsmontör hos oss vara något för dig.

Om tjänsten

Solkompaniet växer och söker nya montörer till Göteborg. Som solcellsmontör jobbar du med installation av solcellsanläggningar på tak och på markstativ. Du ingår i ett montageteam där du är med och ser till att våra solcellsanläggningar blir de säkraste, snyggaste och bästa i branschen. Arbetet som solcellsmontör kan även inkludera följande arbetsuppgifter;

  • Monterar och riva byggnadsställningar
  • Inmätning och infästning av solceller
  • Installation och test av solceller
  • Kabeldragning

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande och säkerhetsmedvetet företag i en spännande bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har montage- och/eller hantverksvana. Har du någon utbildning kopplat till området så som el, heta arbeten, fallskyddsutbildning eller säkra lyft är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du som söker är arbetsvillig och stävar efter att effektivt slutföra arbetet med hög kvalitet. Du trivs att arbeta i lag samt har en god förmåga att arbeta självständigt och kan se lösningar om problem uppstår. Vidare är du ansvarstagande och pålitlig och har ett intresse för ny teknik. Tjänsten ställer krav på B-körkort och att du kan uttrycka dig såväl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi tror på fördelarna med en jämställd arbetsplats och arbetar för mångfald bland våra medarbetare.

Villkor

Ort: Göteborg, kontor beläget i Gamlestaden
Omfattning: Heltid
Start: Omgående enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Vi har kollektivavtal och erbjuder 25 dagars semester, arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag. Vi arbetar i hela Sverige och periodvis befinner dig du på resande fot, därmed förekommer övernattningar. Ditt arbete utgår från kontoret i Göteborg.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@solkompaniet.se senast 2019-06-30. Ansök med CV och personligt brev, ange i ämnesraden vilken tjänst och ort du söker. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor om tjänsten välkommen att kontakta rekryterande chef Tony Faming 072-222 02 61.

Vi undanber oss mejl och samtal från rekryteringsföretag.

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! Med över 70 anställda bygger vi solelanläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på över 120 miljoner och vår bransch växer med mer än 50 procent per år. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket expansiv bransch som har framtiden för sig. Solkompaniet är stolta att vara branschledande på solenergi i Sverige.

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!

Nyfiken på att se din kommande arbetsmiljö? Följ @lysande_utsikter på instagram!