– Ledande montör

Ledande solcellsmontör till Stockholm och Göteborg

Solkompaniet är marknadsledande på den kraftigt växande solcellsmarknaden. Gillar du att arbeta utomhus, i lag? Har du erfarenhet av att installera solcellsanläggningar sedan tidigare? Då är du kanske vår nya ledande montör!

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med förstudier, kartläggningar av fastighetsbestånd och strategisk rådgivning om teknik och regelverk. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare.

Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige. Med 50 anställda bygger vi och utför service på anläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år. Vi fortsätter vår utveckling av service i toppklass och stärker nu organisationen med en driven montör som utgår antingen från Göteborg eller Stockholm.

Om tjänsten

Som ledande montör leder du montageteamet och är med och ser till att våra solcellsanläggningar blir de säkraste, snyggaste och bästa i branschen.

Rollen innebär att du ansvarar för att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Tillsammans med arbetsledaren planerar du det dagliga arbetet. På taket jobbar du tillsammans med våra erfarna installatörer. Arbetet innefattar montage av monteringssystem och solelpaneler, inmätning av infästningspunkter, kabeldragning av likströmskablage med mera.

Din profil

Just nu söker vi dig som har erfarenhet av solcellsinstallationer. Har du även elkunskaper eller elutbildning så är det meriterande men inget krav. Du gillar problemlösning och tycker om ny teknik och förnybar energi, att arbeta i lag och är trygg i din hantverkskompetens.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag i en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och pålitlig, samt social och positiv och har lätt att kommunicera med olika personligheter.

Körkort är ett krav.

Välkommen!

Lön enligt överenskommelse samt 25 dagars semester. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Vi arbetar i hela Sverige och periodvis befinner du dig på resande fot. Övernattningar förekommer. Du utgår från vårt huvudkontor i Västberga, Stockholm (t-bana Telefonplan) alternativt från vårt kontor på Ringön i Göteborg. Båda kontoren har utmärkta allmänna kommunikationer och tillgång till parkering.

Hör av dig!

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till vår arbetsledare Niklas Lundström på 0768 – 39 67 56.

Ansök till jobb@solkompaniet.se. Ange i ansökan vilken tjänst du söker, vilken ort du är intresserad av och gärna även var du först såg annonsen.

Vi söker nya medarbetare kontinuerligt, läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så hör av dig redan idag!

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!