Lediga jobb

Vill du jobba hos oss?

Vi är på en tillväxtresa och letar kontinuerligt efter duktiga och trevliga kollegor, både till projekt- och konsultverksamheten.

Har du erfarenhet av solcellsbranschen sedan tidigare så är det förstås meriterande, men inget krav. Vi är ett härligt gäng som gärna lär dig. Ett av våra värdeord är just ”Tillsammans”. Våra andra värdeord som vi lever efter är “Drivande” och “Öppna”.

Just nu letar vi efter redovisningsansvarigHR-generalistKey Account Manager, säljsupport, projektledare och erfarna montörer. Tror du att du skulle passa på en annan tjänst? Du är är alltid välkommen att skicka in en spontan intresseansökan via mejl!

Det bästa med mitt jobb är att tillsammans med mina montörskollegor få hjälpa våra kunder att minska sin klimatpåverkan genom att bygga solcellsanläggningar. Vi gör skillnad som består! Extra kul var att leda installationen på Apoteas nya logistikcenter i Morgongåva. Den solelanläggningen, Sveriges just nu största på tak, kommer att förse Apotea med all el de behöver på årsbasis.
Lovisa Kojola, projektledare på Solkompaniet sedan 2016

Här på Solkompaniet har jag fått chansen att växa i min yrkesroll i takt med att vi har vuxit som företag. Under hela min karriär har jag velat jobba med att lösa klimatproblemen. Nu är jag i en bransch som växer snabbt och det är fantastiskt spännande att försöka utveckla lösningar som gör att solceller blir en allt naturligare del både i byggnaden och i energisystemet.
David Larsson, Forskningsledare och seniorkonsult, på Solkompaniet sedan 2010.

Skicka in din ansökan