– Elektriker installation

Elektriker/elinstallatör – Installation

Solkompaniet är marknadsledande på den kraftigt växande solcellsmarknaden. Gillar du problemlösning, ny teknik och förnybar energi? Nu är vi på jakt efter ytterligare en elektriker eller elinstallatör.

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag som drivs av att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. I vårt installationsbolag projekterar och bygger vi solcellsanläggningar, framförallt till större fastighetsägare. Vi anser att kundägd solel är en del av dagens elmarknad. Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige och med över 50 anställda bygger vi över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år. Vi söker nu en driven elektriker till vår installationsavdelning.

Beskrivning av tjänsten

Vi bygger anläggningar mellan 20-1000 kW och ansluter sedan till fastighetens elnät. Som elinstallatör arbetar du tillsammans med våra installatörer med elinstallation av solcellsanläggningar. Du är också delaktig i att utveckla våra projekt till de säkraste, snyggaste, största och bästa i branschen. Arbetet är omväxlande och varje projekt unikt. Det här ett jobb för dig som gillar varierande arbetsuppgifter.

Placeringsort för tjänsten är Stockholm, men geografisk placering av projekten kan variera. Körkort är ett krav.

Din profil

Du gillar problemlösning och tycker om ny teknik och förnybar energi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket, trivs i rollen som elinstallatör och vill jobba tillsammans mot gemensamma mål. Krav är antingen treårig gymnasiekompetens från elinstallatörsprogrammet eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi arbetar i enlighet med ESA Industri och Installation.
Alla våra projekt är referensprojekt och det är en självklarhet för oss att hålla hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, lyhörd, anpassningsbar, och självgående.

Du har kompetens inom:

  • Kontroll före idrifttagning
  • Kabeldimensionering och utlösningsvillkor
  • Beställning av materiel från grossist och andra leverantörer
  • Felsökning
  • Installation av kommunikationsutrustning
  • Egenkontrollprogram
  • Systematiskt elsäkerhetsarbete

Meriterande, men inte krav är kunskaper om kommunikationsutrustning såsom TCP/IP, Modbus RS-485 etcetera.

Slutligen

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Dina nya kollegor är ett gäng med varierande bakgrund, kompetenser och intressen som jobbar tillsammans i ett öppet klimat med mycket humor.
Du kommer att ha frihet under ansvar. Arbetet utgåt från vårt huvudkontor i Västberga med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering. Närmsta t-bana är Telefonplan.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi en duktig elinstallatör. Hör av dig!

Lön: Enligt överenskommelse. Vi följer gällande kollektivavtal.

Skicka in din ansökning med referenser senast 2018-11-14 till jobb@solkompaniet.se. Ange i ansökan vilken tjänst du söker.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Fredrik Seth, vår projektchef. Han nås på 0722 – 00 09 70.

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden så skicka in din ansökning snarast!

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!