– Elektriker AL, två tjänster

Lediga tjänster: Elektriker AL, till Stockholm och till Göteborg

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag som drivs av att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. I vårt installationsbolag projekterar och bygger vi solcellsanläggningar, framförallt till större fastighetsägare. Vi anser att kundägd solel är en del av dagens elmarknad. Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige och med över 50 anställda bygger vi över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom två år. Vi söker nu två drivna elektriker till vårt team.

Beskrivning av tjänsten
Som elinstallatör arbetar du tillsammans med våra installatörer med elinstallation av solcellsanläggningar. Du är också delaktig i att utveckla våra projekt till de säkraste, snyggaste, största och bästa i branschen.
Vi bygger anläggningar mellan 5-1000 kW och ansluter sedan till fastighetens elnät. Du gillar problemlösning och tycker om ny teknik och förnybar energi. Våra projekt ligger runt om i landet och du måste också vara beredd att ligga ute i perioder samt ha körkort. Placeringsort för tjänsten är Stockholm eller Göteborg.

Din profil
Vi ser gärna att har några års erfarenhet av arbetsledning och planering, oavsett bransch, och trivs i rollen som ledare och vill jobba tillsammans mot gemensamma mål och att du vill vara en förebild för de omkring dig. Vi arbetar i enlighet med ESA Industri och Installation.

Alla våra projekt är referensprojekt och det är en självklarhet för oss att hålla hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, lyhörd, anpassningsbar, självgående och pålitlig och har lätt att kommunicera med olika personligheter. Samt har gedigen kompetens inom områden såsom:

  • Kontroll före idrifttagning
  • Kabeldimensionering och utlösningsvillkor
  • Beställning av materiel från grossist och andra leverantörer
  • Felsökning
  • Granskning och omstämpling av handling till bygghandling
  • Installation av kommunikationsutrustning TCP/IP, Modbus RS-485…
  • Projektering av elanläggningar
  • För- och färdiganmälan
  • Egenkontrollprogram
  • Systematiskt elsäkerhetsarbete

Slutligen
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Dina nya kollegor är ett drivande gäng med varierande bakgrund, kompetenser och intressen som jobbar tillsammans i ett öppet klimat med mycket humor. Du kommer att ges mycket frihet under ansvar vilket innebär bland annat flexibla arbetstider i den mån det passar ditt arbetslag och projekt. Vi har vårt nyrenoverade kontor i Västberga, med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi den bästa elinstallatören. Hör av dig!

Lön: Enligt överenskommelse. Vi följer kollektivavtal.

Skicka in din ansökning med referenser senast 2017-09-30 till jobb@solkompaniet.se

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan