– Elektriker service

Elektriker/elinstallatör – Service

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag som drivs av att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. I vårt installationsbolag projekterar och bygger vi solcellsanläggningar, framförallt till större fastighetsägare. Vi anser att kundägd solel är en del av dagens elmarknad. Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige och med över 50 anställda bygger vi över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år. Vi söker nu en driven elektriker till vårt serviceteam.

Beskrivning av tjänsten

Som elinstallatör på Solkompaniets serviceavdelning arbetar du med att underhålla, felsöka och åtgärda solcellanläggningar över hela Sverige. I arbetet ingår både att göra elinstallationsarbeten men också att arbeta med montagearbete av solcellsanläggningar samt telefonsupport direkt till våra kunder. Solcellsanläggningar är ofta uppkopplade och har övervaknings- och displaylösningar som kommunicerar via protokoll, exempelvis TCP/IP, M-BUS, MODBUS med flera, ett intresse och kunskap i nätverk och kommunikationsteknik är därför meriterande. Våra projekt ligger runt om i landet och du måste också vara beredd att ligga ute i perioder samt ha körkort. Placeringsort för tjänsten är Stockholm.

Din profil

Vi söker en serviceinriktad problemlösare som har en fallenhet och intresse för övervakning och kommunikation. Du får gärna ha några års erfarenhet av el och montagearbete, men det viktigaste är att du är driven och både kan arbeta självständigt men även vill bli en del i vårt serviceteam. Vi arbetar i enlighet med ESA Industri och Installation. Vi ser att du har kompentens inom följande områden:

  • Kontroll före idrifttagning
  • Kabeldimensionering och utlösningsvillkor
  • Beställning av materiel från grossist och andra leverantörer
  • Felsökning
  • Installation av kommunikationsutrustning TCP/IP, Modbus, M-Bus, RS-485
  • Projektering av elanläggningar
  • För- och färdiganmälan
  • Egenkontrollprogram

Slutligen

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Dina nya kollegor är ett drivande gäng med varierande bakgrund, kompetenser och intressen som jobbar tillsammans i ett öppet klimat med mycket humor. Du kommer att ges mycket frihet under ansvar vilket innebär bland annat flexibla arbetstider i den mån det passar ditt arbetslag och projekt. Vi har vårt nyrenoverade huvudkontor i Västberga, med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering. Närmsta t-bana är Telefonplan.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi den bästa elinstallatören. Hör av dig!

Lön:  Enligt överenskommelse. Vi följer kollektivavtal.

Skicka in din ansökning med referenser senast 2018-08-15 till jobb@solkompaniet.se

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden så skicka in din ansökning snarast!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jon Malmsten, vår servicechef. Han nås på 0707 – 22 37 38.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!