– Konsult

Ledig tjänst: Konsult

Om oss
Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag som drivs av att bygga det hållbara samhället, vi brinner för det vi gör och vi gör det på riktigt! Vårt team av konsulter driver och utvecklar projekt främst inom solenergi och laddinfrastruktur, men bedriver också en hel del forskningsprojekt.

Om rollen
Som konsult på Solkompaniet jobbar du både med våra stora och små kunder. De tjänster vi erbjuder är bl. a. utredningar, förstudier, simuleringar. Du kommer att ha mycket kundkontakt och delta aktivt i säljarbetet och även medverka till företagets utveckling. Om uppdraget så kräver, är du inte rädd för att kavla upp ärmarna och åka ut och göra takbesiktningar för att på plats bedöma förutsättningarna för solceller.

I din roll som konsult på Solkompaniet får stöttning av några av landets mest erfarna projektledare, projektörer, installatörer och säljare som alla jobbar tillsammans för att skapa framgångsrika projekt, nöjda kunder och glada medarbetare. Med oss kommer du att få uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person.

Din profil
Du brinner för utveckling av det förnybara samhället och gillar att arbeta kreativt tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du har en fallenhet för att skapa bra relationer till kunder, medarbetare och leverantörer. Du gillar att ta ansvar och driva projekt samtidigt som du gillar att komma med idéer som utvecklar det interna teamet och kunderna.

Krav
Just nu har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot dig som precis har avslutat dina studier i vårt team. Vi har som krav att du har minst tre år arbetserfarenhet av liknande konsultarbete.  Dessutom är erfarenhet av försäljning meriterande.

Slutligen
Gillar du vad du läst vill vi att du hör av dig till oss för då kan vi vara rätt arbetsplats för dig! Här ges mycket frihet under ansvar vilket innebär bland annat flexibla arbetstider och möjlighet till jobb hemifrån i den mån det passar dina projekt. Vi sitter i ett nyrenoverat kontor i Västberga, Stockholm, med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering.

Lön enligt överenskommelse samt 30 dagars semester.

Vi har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansök till jobb@solkompaniet.se senast 2017-11-30. Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

 

Skicka in din ansökan