– Kund-/tekniksupport

Kund-/tekniksupport till nytt affärsområde

Solkompaniet är marknadsledande på den kraftigt växande solcellsmarknaden. Till vårt härliga gäng söker vi nu en person för kund- och tekniksupport inom ett affärsområde som kommer drivas i ett nytt dotterbolag. Du kommer att stå för ordning och struktur i en spännande satsning i den brännheta solcellsbranschen.  

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med förstudier, kartläggningar av fastighetsbestånd och strategisk rådgivning om teknik och regelverk. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare.

Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige. Med över 50 anställda bygger vi solelanläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på över 100 miljoner och vår bransch växer med mer än 50 procent varje år. Vi söker nu ytterligare en motiverad, driven och fokuserad medarbetare som vill vara med och bygga det hållbara samhället.

Om tjänsten

Under tidig höst kommer vi att lansera vårt nya affärsområde som riktar sig till företag. Ditt uppdrag är att tillsammans med två andra resurser starta försäljningen inom affärsområdet. Din huvudsakliga roll kommer att vara kundsupport, teknisk support, projekteringssupport och orderhantering. Tjänsten är central i att bidra till kvalitet och professionalism!

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor. Till ditt och gruppens stöd finns hela Solkompaniets kompetens. Under tre års tid kommer vi att arbeta upp en försäljningsvolym på minst 100 miljoner kronor samtidigt som organisation och struktur växer. Du kommer att jobba med etablerade produkter och koncept av högsta kvalitet.

Du har Sveriges ledande experter på solel som stöd i ditt arbete att på bästa sätt ta hand om kunden. Med oss kommer du att få uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person.

Din profil

Du är noggrann, strukturerad och effektiv och gillar när det händer mycket samtidigt. Du är serviceinriktad och samarbete internt och externt är en självklarhet för dig. Du trivs med att ge råd och bygga relationer med kunder på distans. Telefon, skype och olika digitala hjälpmedel är dina huvudsakliga arbetsredskap. Du planerar och strukturerar ditt arbete självständigt och det gör dig stolt att alltid leverera på utsatt tid.

Utbildningsnivå är inte avgörande, men teknisk förståelse ett krav. Tidigare erfarenhet av solceller är ett stort plus. Tidigare arbetserfarenhet kan vara teknisk support, projektering eller innesäljaruppdrag hos tillverkande företag, distributörsföretag eller motsvarande uppdrag. Erfarenhet av att jobba i affärs-/CRM-system samt projekteringsverktyg är meriterande.

Kunskaper i engelska är ett krav och tyska meriterande.

Lön och förmåner

Vi har kollektivavtal. Lön efter överenskommelse och 30 dagar semester samt fem dagar arbetstidsförkortning. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Vi har flextid och det går bra att arbeta hemifrån ibland om det passar verksamheten. Vi tycker det är viktigt att få arbete, familj och fritid att fungera för alla som arbetar hos oss.

Välkommen!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket expansiv bransch som har framtiden för sig. Du kommer att nå dina mål tillsammans med gäng kollegor som har just tillsammans som ett starkt värdeord. Hos oss får du frihet under ansvar med möjlighet att forma din arbetssituation efter egna behov. Vi har vårt nyrenoverade kontor i Västberga, Stockholm med utmärkta allmänna kommunikationer. Närmsta t-bana är Telefonplan.

Hör av dig!

Ansök till jobb@solkompaniet.se senast 2018-08-15. När du kallas till intervju kommer vi att skriva sekretessavtal och du får veta detaljerna om affären.

Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Axel Alm, vår försäljningschef. Han nås på 0768-53 58 79.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!