– Montör

Solcellsmontör till Stockholm och Göteborg

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag som drivs av att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I installationsbolaget projekterar vi och bygger solcellsanläggningar, framförallt till större fastighetsägare. I vårt konsultbolag arbetar vi med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. Vi anser att kundägd solel är en del av dagens elmarknad. Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige och med över 50 anställda bygger vi över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år. Vi söker nu drivna montörer till våra team.

Beskrivning av tjänsten

Som montör jobbar du med installation av solcellsanläggningar och är med och utvecklar våra projekt till de säkraste, snyggaste och bästa i branschen.

Du kommer att jobba i ett av våra installationsteam med erfarna installatörer. Du behöver inte ha någon förkunskap om solceller men bör ha hantverks- eller montörsvana. Har du även elkunskaper eller elutbildning så är det meriterande men inget krav. Du gillar problemlösning och tycker om ny teknik och förnybar energi, att arbeta i lag och är trygg i din hantverkskompentens.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag i en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och pålitlig, samt social och positiv.

Våra projekt ligger runt om i landet så du behöver vara beredd att ligga ute i veckorna. Vi söker montörer som utgår antingen från Stockholm eller Göteborg. B-körkort är ett krav och har du lastbilskörkort är det en fördel.

Vi är ett ungt och entreprenörslett företag och fäster stor vikt vid personkemi och driv. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi den bästa montören. Hör av dig!

Välkommen!

Lön enligt överenskommelse samt 25 dagars semester. Vi har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansök till jobb@solkompaniet.se senast den 1 juni 2018. Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

 

Skicka in din ansökan

 

Läs mer om tjänsten som projektledare