– Montör

Solcellsmontör till Stockholm och Göteborg

Solkompaniet är marknadsledande på den kraftigt växande solcellsmarknaden. Gillar du att arbeta utomhus, i lag? Problemlösning och förnybar energi? Är du vår nya montör?

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med förstudier, kartläggningar av fastighetsbestånd och strategisk rådgivning om teknik och regelverk. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare.

Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige. Med 50 anställda bygger vi och utför service på anläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år. Vi fortsätter vår utveckling av service i toppklass och stärker nu organisationen med en driven montör som utgår antingen från Göteborg eller Stockholm.

Om tjänsten

Som montör jobbar du med installation av solcellsanläggningar och är med och bygger våra projekt till de säkraste, snyggaste och bästa i branschen.

Du kommer att jobba i ett av våra installationsteam med erfarna installatörer. Arbetet innefattar montage av monteringssystem och solelpaneler, inmätning av infästningspunkter, kabeldragning av likströmskablage medmera.

Din profil

Du behöver inte ha någon förkunskap om solceller men bör ha hantverks- eller montörsvana. Arbetet är utomhus och på tak, och vi arbetar i de flesta väder! Har du även elkunskaper eller elutbildning så är det meriterande men inget krav. Du gillar problemlösning och tycker om ny teknik och förnybar energi, att arbeta i lag och är trygg i din hantverkskompentens.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag i en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och pålitlig, samt social och positiv och har lätt att kommunicera med olika personligheter.

Körkort är ett krav.

Välkommen!

Lön enligt överenskommelse samt 25 dagars semester. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Vi arbetar i hela Sverige och periodvis befinner du dig på resande fot. Övernattningar förekommer. Du utgår från vårt huvudkontor i Västberga, Stockholm (t-bana Telefonplan) alternativt från vårt kontor på Ringön i Göteborg. Båda kontoren har utmärkta allmänna kommunikationer och tillgång till parkering.

Ansök till jobb@solkompaniet.se senast 2018-11-14. Ange i ansökan vilken tjänst du söker och vilken ort du är intresserad av.

Vi läser ansökningar och träff

ar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

 

Skicka in din ansökan

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!