– Arbetsledare

Arbetsledare till vårt installationsbolag

Solkompaniet är marknadsledande på den kraftigt växande solcellsmarknaden. Gillar du problemlösning, ny teknik och förnybar energi? Nu söker vi en driven arbetsledare.

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag som drivs av att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. I vårt installationsbolag projekterar och bygger vi solcellsanläggningar, framförallt till större fastighetsägare. Vi anser att kundägd solel är en del av dagens elmarknad. Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige och med över 50 anställda bygger vi över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom två år. Vi söker nu en driven arbetsledare till vårt team.

Beskrivning av tjänsten

Som arbetsledare jobbar du med att leda installationen av solcellsanläggningar och är med och utvecklar våra projekt till de säkraste, snyggaste och bästa i branschen. Vi bygger anläggningar mellan 20-1000 kW och ansluter sedan till fastighetens elnät. Tjänsten utgår från våra kontor, men resor i tjänsten förekommer.

Du kommer att jobba som arbetsledare för ett eller flera av våra installationslag med erfarna installatörer. Tjänsten innebär direkt personalansvar för våra montörer och elektriker. Då vi är in en expansiv fas kommer du ges möjlighet att vara med och rekrytera montörer och elektriker för att bygga upp ditt egna team.

Din profil

Du bör ha några års erfarenhet av bygg- och/eller takarbete varav minst ett års erfarenhet som arbetsledare. Körkort behörighet B är ett krav. Du sätter säkerhet, god kvalitet och kommunikation i första rummet. Vi tror också att du gillar problemlösning och tycker om ny teknik och förnybar energi, att arbeta i lag och att du är trygg i din roll som ledare.

Erfarenhet från solcellsmontage är meriterande men inte ett krav. Du kommer att ges möjlighet att lära dig yrket genom att genomföra ett antal installationer, beroende på dina förkunskaper, tillsammans med våra montörer.

Välkommen!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag i en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalitet och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, pålitlig samt social och positiv.

Placeringsort: Göteborg eller Stockholm.

Lön: Enligt överenskommelse

Vi följer gällande kollektivavtal.

Hör av dig!

Skicka in din ansökning med referenser senast 2018-10-01 till jobb@solkompaniet.se. Ange i ansökan vilken tjänst du söker och vilken ort du är intresserad av.

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden så skicka in din ansökning snarast!

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!