– Projektledare

Ledig tjänst: Projektledare

Om oss
Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare. Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige och med 50 anställda bygger vi och utför service på anläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år. Vi fortsätter vår utveckling av service i toppklass och stärker nu organisationen med en driven och kompetent projektledare till vårt kontor i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning och trivs i rollen som ledare och vill jobba tillsammans mot gemensamma mål. Vi tror att du har en fallenhet för att skapa bra relationer till kunder, medarbetare och leverantörer. I din roll som projektledare ser vi att du är organiserad, har en positiv attityd till utmaningar, trivs med att vara spindeln i nätet och att du vill vara en förebild för de omkring dig. Erfarenhet som projektledare inom bygg- och/eller fastighetsbranschen är meriterande.
Då vi är måna om att hålla en hög kvalitet och erbjuda god service till våra kunder är det dessutom viktigt att du är serviceinriktad, lyhörd, anpassningsbar, självgående, pålitlig och har lätt att kommunicera med olika personligheter. Tidigare erfarenhet av personalledning är meriterade. Körkort är ett krav.

I rollen som projektledare kommer ditt fokus ligga på utredning, planering och genomförande av våra solcellsprojekt, hela vägen från påskrivet avtal med kund till driftsatt och överlämnad anläggning. Som projektledare ansvarar du för kontakt med kunder och leverantörer, du stöttar våra projektörer såväl som servicemontörer i deras arbete med att felsöka och åtgärda anläggningar, planerar och köper in material och driver arbetet aktivt framåt samt följer upp budget, tidplan, resurser, kvalitet och arbetsmiljö. Tillsammans med dina kollegor kommer du stå för kvalitet, god kommunikation och ett helhetsansvar mot våra kunder. Du har en grupp av montörer och elektriker i ditt team och de rapporterar till dig. I ditt arbete ingår medarbetssamtal, lönepussel samt lönesamtal och planering av ditt teams arbetstid.

På Solkompaniet kommer du få stöttning av några av landets mest erfarna projektledare, projektörer, installatörer och säljare som alla jobbar tillsammans för att skapa framgångsrika projekt, anläggningar, nöjda kunder och glada medarbetare. Med oss kommer du att få uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person.

Slutligen
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket expansiv bransch som har framtiden för sig. Du kommer att nå dina mål tillsammans med gäng kollegor som har tillsammans som ett starkt värdeord och ges mycket frihet under ansvar med möjlighet att forma din arbetssituation efter egna behov. Vi har vårt nyrenoverade kontor i Stockholm, Västberga med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering.

Om ansökan
Ansök till jobb@solkompaniet.se senast 2017-09-30.  Skicka in cv med bild och personligt brev. Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan