– Projektledare

Ledig tjänst: Projektledare för installationer av solcellsanläggningar

Nu kan vi erbjuda ett superkul uppdrag, mitt i den blomstrande solenergiutbyggnaden. Som projektledare hos Solkompaniet får du jobba med spännande kunder och de finaste solcellsprojekten.

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med förstudier, kartläggningar av fastighetsbestånd och strategisk rådgivning om teknik och regelverk. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare.

Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige. Med 50 anställda bygger vi och utför service på anläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år. Vi fortsätter vår utveckling av service i toppklass och stärker nu organisationen med en driven och kompetent projektledare till vårt Göteborgskontor.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning och trivs i rollen som ledare och vill jobba tillsammans mot gemensamma mål. Vi tror att du har en fallenhet för att skapa bra relationer till kunder, medarbetare och leverantörer. I din roll som projektledare ser vi att du är organiserad, har en positiv attityd till utmaningar, trivs med att vara spindeln i nätet och att du vill vara en förebild för de omkring dig. Erfarenhet som projektledare inom bygg- och/eller fastighetsbranschen är meriterande. Detsamma gäller om du arbetat med förbättringsarbete. Vi är en organisation som just nu växlar upp för att möta marknadens ökade efterfrågan.

Då vi är måna om att hålla en hög kvalitet och erbjuda god service till våra kunder är det dessutom viktigt att du är serviceinriktad, lyhörd, anpassningsbar, självgående, pålitlig och har lätt att kommunicera med olika personligheter. Körkort är ett krav.

Om tjänsten

I rollen som projektledare kommer ditt fokus ligga på utredning, planering och genomförande av våra solcellsprojekt, hela vägen från påskrivet avtal med kund till driftsatt och överlämnad anläggning. Som projektledare ansvarar du för kontakt med kunder och leverantörer, du stöttar våra projektörer såväl som montörer. Du planerar och köper in material och driver arbetet aktivt framåt samt följer upp budget, tidplan, resurser, kvalitet och arbetsmiljö. Tillsammans med dina kollegor kommer du stå för kvalitet, god kommunikation och ett helhetsansvar mot våra kunder.

På Solkompaniet kommer du få stöttning av några av landets mest erfarna projektledare, projektörer, installatörer och säljare som alla jobbar tillsammans för att skapa framgångsrika projekt, anläggningar, nöjda kunder och glada medarbetare. Med oss kommer du att få uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person.

Välkommen!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket expansiv bransch som har framtiden för sig. Du kommer att nå dina mål tillsammans med gäng kollegor som har tillsammans som ett starkt värdeord och du kommer att få mycket frihet under ansvar med möjlighet att forma din arbetssituation efter egna behov. Placeringsort är vårt kontor på Ringön i Göteborg. Kontoret har utmärkta allmänna kommunikationer (spårvagn Frihamnen) och tillgång till parkering.

Vi har flextid och det går bra att arbeta hemifrån ibland om det passar verksamheten. Vi tycker det är viktigt att få arbete, familj och fritid att fungera för alla som arbetar hos oss.

Lön enligt överenskommelse, 30 dagars semester och fem dagars arbetstidsförkortning. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Hör av dig!

Ansök till jobb@solkompaniet.se senast 2019-01-07. Ange i ansökan vilken tjänst du söker och gärna var du först såg annonsen. Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten? Hör gärna av dig till vår projektchef, Fredrik Seth 072- 200 09 70.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!