– Säljande projektör

Säljande projektör som vill bygga det hållbara samhället – på riktigt!

Nu kan vi erbjuda ett superkul uppdrag, mitt i den blommande solenergiutbyggnaden. Som säljande projektör hos Solkompaniet i Göteborg eller Stockholm får du jobba med de mest spännande solcellsprojekten.

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med förstudier, kartläggningar av fastighetsbestånd och strategisk rådgivning om teknik och regelverk. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare.

Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige. Med över 50 anställda bygger vi solelanläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på över 120 miljoner och vår bransch växer med mer än 50 procent varje år. Vi söker nu ytterligare en motiverad, driven och fokuserad medarbetare som vill vara med och bygga det hållbara samhället. Vi har även ett eget grossistbolag som förser andra installatörer med högkvalitativa varor och tjänster.

Om tjänsten

Som säljande projektör förstärker du den viktiga länken mellan vårt projektörsteam och projektutvecklarna i vårt säljteam. Du arbetar i en tight säljgrupp med erfarna och hängivna medarbetare som alla arbetar mot gemensamma mål. Kollegerna finns i Göteborg och Stockholm. Ditt huvudfokus är teknisk design utifrån projektutvecklarnas leads eller inkommande förfrågningsunderlag. I den här tjänsten är du med och formar våra anläggningar så att de blir de bästa i landet.  Du kommer att ha en del kundkontakt, men inledningsvis främst via telefon och mejl från vårt kontor.

För att kunna utföra din uppgift får du utbildning inom solel i allmänhet och Solkompaniets produkter och arbetssätt i synnerhet. Du kommer ha Sveriges ledande experter på solel som stöd i ditt arbete i att på bästa sätt ta hand om kunden. Med oss kommer du att få uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person. Tjänsten är en bra språngbräda för att utvecklas vidare inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort engagemang och trivs med att jobba fokuserat i en växande, ständigt föränderlig bransch. Utbildning i solenergi eller erfarenhet från solenergibranschen är ett plus, men inget måste. Du kommer att jobba i Autocad. Erfarenhet att jobba i något 2D- eller 3D-cad program krävs. Som person är du analytisk, strukturerad och serviceinriktad. Med många bollar i luften behöver du också ha en förmåga att fokusera på det som är viktigast för stunden. Den här tjänsten lämpar sig även för personer i början av sin karriär.

Vi tror på fördelarna med en jämställd arbetsplats och arbetar för mångfald bland våra medarbetare.

Lön och förmåner

Vi har kollektivavtal. Lön efter överenskommelse och 30 dagar semester samt fem dagar arbetstidsförkortning. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Vi har flextid och det går bra att arbeta hemifrån ibland om det passar verksamheten. Vi tycker det är viktigt att få arbete, familj och fritid att fungera för alla som arbetar hos oss.

Välkommen!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket expansiv bransch som har framtiden för sig. Du kommer att nå dina mål tillsammans med gäng kollegor som har tillsammans som ett starkt värdeord och ges mycket frihet under ansvar med möjlighet att forma din arbetssituation efter egna behov. Du är placerad på antingen vårt huvudkontor i Västberga, Stockholm eller vårt kontor på Ringön i Göteborg. Båda kontoren med utmärkta allmänna kommunikationer. Närmsta t-bana är Telefonplan/spårvagn Frihamnen. Tjänsten förutsätter en viss grad av resande inom Sverige.

Hör av dig!

Ansök till jobb@solkompaniet.se senast 2019-01-28. Ange i ansökan vilken tjänst du söker, vilken ort du är intresserad av och gärna även var du först såg annonsen.

Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Axel Alm, vår vd. Han nås på 0768-53 58 79.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan

Vi har även andra lediga tjänster ute. Tipsa gärna bekanta!