– Säljare

Ledig tjänst: Säljare som vill bygga det hållbara samhället – på riktigt!

Om oss
Solkompaniet AB är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! Vi arbetar med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. Vi projekterar och bygger solcellsanläggningar för elproduktion, framförallt till större fastighetsägare.

Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige. Med över 50 anställda bygger vi anläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på 100 miljoner och vi siktar på att dubbla denna inom tre år.  Vi söker nu ytterligare en motiverad, driven och kompetent medarbetare som vill vara med och bygga det hållbara samhället.

Beskrivning av tjänsten
Solkompaniet jobbar med större fastighetsägare som vill satsa på hållbarhet. Tjänsten innefattar förutom löpande kundkontakt även offertskapande med design av solcellssystem och till viss del uppsökande försäljning. Som säljare på Solkompaniet arbetar du i en härlig säljgrupp med hängivna medarbetare som alla arbetar mot gemensamma mål. Din uppgift är att vårda, utveckla och skapa en bra relation till nya och befintliga kunder och på så sätt uppnår vi vår vision.

För att kunna utföra din uppgift får du utbildning inom solel i allmänhet och Solkompaniets produkter och arbetssätt i synnerhet. Förutom kundkontakt och kundvård innefattar arbetet även att använda våra datorsystem för design av solcellssytem. Fokus ligger dock på själva försäljningen. Du kommer ha Sveriges ledande experter på solel som stöd i ditt arbete i att på bästa sätt ta hand om kunden.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort engagemang för försäljning och hållbarhet, vi kommer utbilda dig inom solel. Ett visst intresse för fastighetsteknik underlättar men är inget krav. Vidare tror vi att du har en fallenhet för att skapa bra relationer till både medarbetare och kunder. Då vi är måna om att hålla en hög kvalitet och erbjuda god service till våra kunder är det dessutom viktigt att du är serviceinriktad, lyhörd och har lätt att kommunicera med olika personligheter.

Körkort är ett krav.

Slutligen
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom en mycket expansiv bransch som har framtiden för sig. Du kommer att nå dina mål tillsammans med gäng kollegor som har tillsammans som ett starkt värdeord och ges mycket frihet under ansvar med möjlighet att forma din arbetssituation efter egna behov. Vi har vårt nyrenoverade kontor i  Stockholm, Västberga med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering.

Skicka in din ansökning senast 2017-09-15 till jobb@solkompaniet.se

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan