– Servicechef

Servicechef solelanläggningar

Om oss

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med att göra det enkelt för våra kunder att bidra till omställningen till förnybar energi. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare. Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige och med 50 anställda bygger vi anläggningar över hela landet. Vi omsätter 100 miljoner i projektbolaget och vi siktar på att dubbla denna inom tre år.

Vi har under 2017 byggt upp en egen avdelning för service av solelanläggningar och söker nu en affärsinriktad chef som vill utveckla serviceaffären på vårt kontor i Stockholm.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna innebär personalansvar och samordning av ditt serviceteam. Du ansvarar för inkommande kundförfrågningar och offerter och hanterar garantiärenden. Du stöttar våra servicemontörer i deras arbete med att felsöka och åtgärda anläggningar, planerar och köper in material. Du har resultatansvar och följer upp budget, tidplan, resurser, kvalitet och arbetsmiljö.

Serviceavdelningen är under uppbyggnad och det ingår i tjänsten att utveckla våra tjänster och erbjudanden till befintliga och nya kunder. I det ingår marknads- och säljstrategi samt försäljning. Våra tjänster innehåller även övervakning av solelanläggningar och det är ett viktigt utvecklingsområde.

På Solkompaniet kommer du att få stöttning av några av landets mest erfarna projektledare, projektörer, installatörer och säljare som alla jobbar tillsammans för att skapa framgångsrika projekt, anläggningar, nöjda kunder och glada medarbetare. Med oss kommer du att få uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att hantera kunder i en gruppchefsroll. Du trivs i rollen som ledare och att jobba tillsammans mot gemensamma mål. Du gillar att sälja och har en fallenhet för att skapa bra relationer till kunder, medarbetare och leverantörer. I din roll ser vi att du är organiserad, har en positiv attityd till utmaningar, trivs med att vara spindeln i nätet och att du vill vara en förebild för de omkring dig. Erfarenhet som projektledare inom bygg- och/eller fastighetsbranschen är meriterande.

Du har förmodligen:

  • en teknisk högskoleutbildning eller YH/KY-utbildning inom fastighetsservice, bygg, energi eller liknande
  • erfarenhet av arbetsledande roll

Körkort är ett krav.

Välkommen!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag inom solelbranschen. Du kommer att ges mycket frihet under ansvar vilket innebär bland annat flexibla arbetstider och möjlighet till jobb hemifrån i den mån det passar verksamheten. Vi har vårt nyrenoverade kontor i Västberga, Stockholm med utmärkta allmänna kommunikationer och parkering.

Lön enligt överenskommelse samt 30 dagars semester. Vi har kollektivvatal samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansök till jobb@solkompaniet.se senast den 4/3. Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

PS – Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan

 

Läs mer om jobbet som projektchef