Vi hjälper dig med ditt solelprojekt

Välkommen till Solkompaniet

Vi framtidssäkrar fastigheters elförsörjning och utvecklar solelparker i Sverige. Genom att vara experter på solel, batterilager och elbilsladdning bygger vi ett mer hållbart samhälle, varje dag. Hur kan vi hjälpa dig?

Solkompaniet arbetar bara med ledande leverantörer. Vi har egen specialutbildad personal, från projektörer till elektriker och solcellsmontörer. Självklart har vi kollektivavtal för alla! Vi utgår från Stockholm, Göteborg, Jönköping och Helsingborg men arbetar över hela landet.

Ta kontakt med oss kring din projektidé eller fundering gällande solel på tak.

Ansvarig projektutvecklare

Linda Simonsson, affärs- & projektutvecklare – Stockholm
073–380 70 19
linda.simonsson@solkompaniet.se

Läs mer om hur vi också kan hjälpa dig med:

Om Solkompaniet

Solkompaniet startade 2010 och är marknadsledande inom solel till företag i hela Sverige. Bolaget omsätter över 120 MSEK. I projektbolaget projekterar, bygger och utför vi service på solcellsanläggningar hos större fastighetsägare. I vårt konsultbolag arbetar vi med förstudier, kartläggningar av fastighetsbestånd och strategisk rådgivning om teknik och regelverk kopplat till solel. Dotterbolaget IBC SOLAR AB är solelgrossister och erbjuder även projekteringsverktyg och utbildning till lokala installationsbolag.