Solelparker

Längst erfarenhet av solelparker i Sverige

Solkompaniets grundare byggde Sveriges första solelpark redan år 2009 för Sala-Heby Energi på 47 kilowatt. År 2016 byggde vi Sveriges första riktigt stora solelpark för Varberg Energi, på 2700 kilowatt. Vi har rejält med erfarenhet kring både tidiga utredningar, installation och förslag på affärsmodeller för solparker.

Just nu är Sveriges största planerade solelpark 20 megawatt

Vi delar gärna med oss av våra referenser på området. Oavsett om ni siktar på en mindre eller en större solpark kommer det att skapa ett direkt mervärde för ert bolag, er kommun och ert samhälle. Som både pionjärer och experter på området kan vi på ett enkelt sätt hjälpa er att komma igång. Hör av dig om framtiden lockar!

Ansvarig för solelparker

Lina Angmo, Ansvarig projektutveckling solelpark  – Stockholm
0705 – 31 14 40
lina.angmo@solkompaniet.se

Vi delar med oss av våra kunskaper

I samband med installationen av Östersund Solpark såg vi också till att alla 300 medarbetare på Jämtkraft fick arbeta som solelparksmontörer för en dag – för att skapa delaktighet i byggandet av ett mer hållbart samhälle.

Visste du att Solkompaniet också är talare på Aktuell Hållbarhets populära kurs “Solelparker i Sverige – från teknik och lokalisering till lönsam affärsmodell” som hålls två gånger per år?

Våra kärnvärden är öppna, drivande och tillsammans. Genom att dela med oss av våra kunskaper, driver vi på utvecklingen och tillsammans med våra kunder kan vi se till att få en verklig solelboom i Sverige!

Bilden ovan: Östersund Solpark, klar vintern 2019. Total installerad effekt 3000 kilowatt.