SolkompanietSolelskolan – Montageutbildning 70 dagar

Montageutbildning 70 dagar

Utbilda dig till solcellsmontör - ett riktigt framtidsyrke

Solcellsbranschen är hetare än någonsin och behovet av installatörer är stort! Hos Solelskolan får du branschens bästa utbildning som kommer ge dig jobb.

Vem kan gå utbildningen?

Vår 70-dagars montageutbildning vänder sig till dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen. Utbildningen är kostnadsfri för dig som deltagare. Basen för utbildningarna är i Växjö och Varberg men vi tar emot elever från hela Sverige. Utbildningen sker både på distans och i riktiga livet!

Vilka är vi?

Solelskolan är Solkompaniets egen utbildningsplattform, som faktiskt skapades just för att utbilda framtidens bästa montörer inom branschen. Våra utbildare har en gedigen kunskap och erfarenhet av branschen och vi följer ständigt den pågående utvecklingen så att din utbildning alltid ska vara den mest relevanta. Vi arbetar kontinuerligt med att vrida och vända på frågeställningen samt hitta illustrerande exempel för att göra det relevant för eleverna och vi uppmanar till ifrågasättande och diskussion under våra utbildningar.

Vad ingår i utbildningen?

En riktig bra och intressant utbildning behöver variation, därför bjuder vi alltid in människor från branschen för att få deras viktiga input direkt från arbetslivet. Under åren har vi utbildat 1000-tals personer på våra olika utbildningar och kurser, våra elever är allt från beslutsfattare i börsnoterade bolag, klassiska studenter eller människor i utanförskap. Vi vill att alla ska med på tåget, det är den enda vägen till långsiktig hållbarhet! Vår långsiktiga målsättning är att alla montörer i Sveriges installationsföretag ska vara certifierade. Detta är din chans att bli en av dom!

Som solcellsmontör är det du som faktiskt är med och bygger det hållbara samhället på riktigt! Varje installerad solcellsmodul är viktig. Våra montörsutbildningar täcker in allt väsentligt för att snabbt kunna komma in i solelbranschen med de nödvändiga kunskaper du behöver för att kvalitativt, säkert och effektivt installera solcellsanläggningar.

Genom vår utbildning får du inte bara den rätta och bästa teoretiska kunskapen, du får även praktik så att du verkligen kommer in i branschen och får lära dig yrket. Våra utbildningar innehåller alla viktiga kursmoment som krävs för att bli en certfierad solcellsmontör!

Så vad väntar du på?

Anmäl dig redan idag och säkra din plats på framtidens bästa utbildning! Anmäl dig genom att mejla Solelskolan och ange "Montageutbildning 70 dagar" som ämne.

Mejla Solelskolan

montage 2
DSC_0639.MOV.00_00_32_00.Still001
IMG_4515
montage
Solkompaniet_Senastenytt_-1-810×405