– Föreläsningar och utbildningar

Solceller – föreläsningar och utbildning

Arbetar du med hållbarhetsfrågor och behöver en föreläsare om solcellernas roll i omställningen till ett hållbart energisystem? Eller är du fastighetschef och vill ordna en internutbildning om hur man räknar på lönsamheten för egen solel och får ett grepp om de tekniska frågorna om solceller? Vi på Solkompaniet brinner för forskning inom solceller och anpassningen av solel inom alla sektorer – vi anordnar både seminarier och utbildningar om solceller och solenergins möjligheter för företag så väl som villaägare. Våra föreläsningar fungerar perfekt på ett kundevent eller kanske som en intern personalaktivitet – för att göra det enklare för dina medarbetare att installera solceller på villan.

Solenergi – så blir solpaneler på era fastigheter en lysande affär.

Förutsättningarna för att producera egen solel är bättre än någonsin och kostnaderna går stadigt ner. Under denna heldagsutbildning får du lära dig hur du hittar de byggnader som har bäst möjligheter för solceller i ert fastighetsbestånd. Tillsammans med Aktuell Hållbarhet anordnar vi på Solkompaniet denna kurs där vi går igenom hur du skapar ett business case för solel genom att räkna på vad investeringen kostar samt vilken avkastning som kan förväntas. Kursen hålls två gånger per år i Stockholm.

Solceller – kurser anpassade till ditt företag

Vi på Solkompaniet Konsult gillar att sprida kunskap om solceller och anordnar både externa och interna utbildningar och föreläsningar om solceller, för både företag och organisationer. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag för just ditt behov!

Är du intresserad av att veta mer om våra föreläsningar? Kontakta oss!