SolkompanietTjänsterServicetjänster

Servicetjänster

Service av solcellsanläggningar och solparker

En solcellsanläggning sköter sig vanligtvis själv, men yttre faktorer kan påverka och har du flera anläggningar kan det vara bra att låta en expert se över dem. Vi har en separat serviceavdelning för att kunna hjälpa dig som solcellsägare med alla dina frågor. Det här gäller oavsett om det är vi som byggt solcellsanläggningen eller inte. Vi erbjuder även serviceavtal, både för mindre anläggningar och större solparker.

Solkompaniets ambition är att skapa helhetslösningar, och därför hjälper vi gärna till med insamling och visualisering av produktionsdata som kan presenteras på externa displayer, till exempel vid väntrum, och kiosker för presentation och produktionshistorik. Vår serviceorganisation tar emot alla typer av ärenden, både garantier och rena serviceärenden. Tillsammans med Svenska Kraftnät erbjuder vi även balanstjänster för er solcellsanläggning och energilager. Tjänsten syftar till att stabilisera det svenska kraftnätet. Läs mer om balans- och frekvensreglering här.

Vi guidar dig till lönsam solenergi

Vill du tjäna mer pengar på din solcellsanläggning? Läs mer balanstjänster. Vill du ha solcellshjälp? Är du osäker på om din anläggning presterar som den ska? Eller vill du visa hur mycket din solcellsanläggning producerar? Vi hjälper dig gärna. 

Kontakta våra experter

 

House-of-Choice-3
Fotografering åt Solkompaniet

Har du en fråga?

Vi samarbetar med markägare, fastighetsägare, investerare och företag. Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss